За продажба Четиристаен, Port El kantaoui, Sousse, Тунис, Tantana Sousse 4022

За продажба - Cod. 26399

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 400 m²
  • Номер на стая: 9
  • Етаж: 280

Тези свойства са намалени от 580 000 GBP стерлинги паунда за GBP 450,000 за бърза продажба. Имотите включват 200m2 луксозни Penthouse хотелски комплекс е разположен на 3-ти етаж, плюс 4 хубави тераси с пълен изглед към морето. Има и един осемдесет квадратни метра с една спалня прилежаща апартамент включени плюс балкон и тераса с изглед към морето. Има и шестстотинm2 невероятна морска изложение покривна тераса.

Имотът е в може би най-доброто местоположение в Тунис и е красив плаж три километра пеша от пристанището в El Kantaoui. Плажът е на няколко километра от бял мек пясък плаж по протежение на най-красивия участък от Meditterean морето. Просто офшорни са най-чудесните коралови рифове, за да проучи, докато snorkling.

Живеехме в тази приказна дома много щастливо в продължение на три години. Кварталът е автентична тунизийска, приятелски и приветлив. Много е трагично това, което се е случило през тази година, но тунизийския народ са силни и времето в крайна сметка ще се лекува тези рани и Тунис ще отскочи по-силен от всякога. Viva Тунис

Има магазини, ресторанти и барове в непосредствена близост и има много общо с водни спортове, АТВ, риболов, парапланеризъм, голф и т.н., за да ви държат заети.

Времето е вероятно най-добрият целогодишно време, навсякъде по света с слънце всеки един ден от годината. Температурите са по-топли от Флорида, но без влажността и дъжда. Температурите на водата са по-топли от Мексиканския залив и всичко това е само на 2 часа път от Лондон Гетуик, 3 часа от Дъблин и 3 часа от Дубай.

Има три международни летища, Tunis Carthage 1,5 часа, Enfidha и Монастир и двете на 30 минути от имота.

Имотът се предлага с опция за напълно обзаведен с ръчно изработени мебели по поръчка в цялата сграда. Налице е също така possability за закупуване на VW Jetta (2009). Има две паркоместа, които идват с тази инвестиция.

Тези свойства предлагат инвестиции намаляването на цената, която трябва да предложи значителна възвръщаемост на инвестицията над relativily кратък срок. Очаква се, че ще има значителен ПДНГ край бреговете на Сус и този имот ще бъде идеален за изпълнителни наем или ваканционен имот.

Това е време на възможност да притежавате два такива великолепни Penthouses на първа линия на живота, ние сме с неохота остави да живее в Австралия със сина ни, който е създаване на семейство и иска Баби и дядовци, участващи. Ние сме щастливи да се срещнат с потенциални купувачи на място за огледи. Ние говорим английски език, но ние можем да организираме за преводачи на френски, немски или Aribic ако е необходимо. Bon Chance

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB